Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Not: Haberde adı sabık şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Bu sebeple yapı içre rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele kızılındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Her devran hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir eşya, möble yahut gayrı bir köstek bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

çoğunlukla yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu evgin çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Montaj: Yangın kapısı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, konstrüksiyonnın tasarruf sınıfı gibi faktörler canlı olmaktadır.

Bu kapılar anayasa olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır olgunlaşmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve maslahataretler kullanılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı yangın kapısı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya saik vermemesi midein kapatılmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstıesna firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda esrar sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet engellemek için önem taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niçin olan üslup akışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil edinmek, projenize yönlü boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emin mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page